GrimDemon Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Posiadam ROM 6.9.15 i nie mogę w nim znaleźć możliwości wyłączenia menedżera uprawnień. Wcześniej była od tego pozycja w ustawieniach uprawnień w Panelu sterowania. Szukałem gdzie się dało, ale nie znalazłem takiego przełącznika. Proszę o info gdzie to znaleźć. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Już tej opcji nie ma, jest na stałe włączona, a reszta jest do konfiguracji osobno dla każdej aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrimDemon Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 Oki, dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts