stip Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 .Kupilem sobie pendrivea sandiska z koncowka mini usb, sformatowalem do systemu exFAT i wgralem sobie cokolwiek zeby sprawdzic czy dziala, no i mam zonka bo telefon niechce mi go odczytac :/ caly czas wyswietla komunikat ze dysk jest pusty albo ma niewlasciwy f.ormat, probowalem ntfs to samo :/ probowalem roznych dziwnych programikow z playa zaden nie pomogl :/ juz nieiwem jak to odpalic :/ telefon mam odblokowany, zrootowany o wgrane MIUI 8.9.15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 2 minuty temu, stip napisał: .Kupilem sobie pendrivea sandiska z koncowka mini usb, sformatowalem do systemu exFAT i wgralem sobie cokolwiek zeby sprawdzic czy dziala, no i mam zonka bo telefon niechce mi go odczytac :/ caly czas wyswietla komunikat ze dysk jest pusty albo ma niewlasciwy f.ormat, probowalem ntfs to samo :/ probowalem roznych dziwnych programikow z playa zaden nie pomogl :/ juz nieiwem jak to odpalic :/ telefon mam odblokowany, zrootowany o wgrane MIUI 8.9.15 Próbowałeś FAT32...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stip Posted September 19, 2016 Author Share Posted September 19, 2016 pendrive ma 64 gb windows ma w opcjach formatowania albo ntfs albo exfat Link to comment Share on other sites More sharing options...
stip Posted September 19, 2016 Author Share Posted September 19, 2016 (edited) sformatowalem czym innym pamiec do fata32 i zadzialalo, dzieki za pomoc Edited September 19, 2016 by stip Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 12 godzin temu, stip napisał: sformatowalem czym innym pamiec do fata32 i zadzialalo, dzieki za pomoc Nie ma sprawy. Na przyszłość pamiętaj, że Android, czyli MIUI, obsługuje tylko pamięci w FAT32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts