Simco14 Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Witam. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Mi5. Jak do tej pory wszystko śmiga jak szalone. Jedyna kwestia która przykuła moją uwagę to głośność dźwięku na słuchawkach która jest bardzo przeciętna i wypada wręcz blado w porównaniu do mojej starej lumii. Nie mam zastrzeżeń co do jakości dźwięku gdyż ta jest znakomita, jednak na poprzednim telefonie zawsze miałem pewien zapas głośności. Tutaj słucham zawsze na maksymalnej i czesem brakuje mi możliwości podkręcenia głośności chociaż o jeden raz Czy też macie podobne spostrzeżenia czy może to tylko przypadłość mojego egzamplarza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmalecki87 Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Polecam Viper Atmos Sony Beats Edition 5.5 wystarczy wgrać root i zainstalować przez TWRP Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simco14 Posted September 19, 2016 Author Share Posted September 19, 2016 Ale do tego musze mieć odblokowany bootloader nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmalecki87 Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Tak Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simco14 Posted September 19, 2016 Author Share Posted September 19, 2016 I na prawde to daje efekt? Bo szczerze mówiąc wolałbym się w takie rzeczy pakować w ostateczności. Chyba że faktycznie to będzie efekt wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmalecki87 Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Jakieś 20% myślę, wzrost głośności jest naprawdę odczuwalny jakość przy tym wydaje się być również lepsza Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simco14 Posted September 19, 2016 Author Share Posted September 19, 2016 Czy ktoś jeszcze może potwierdzić tą opinię albo ma jakieś inne rady? Jak nic innego nie wymyślę to biore sie za odblokowywanie bootloadera Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Nie ma innej rady. Możesz też nie instalować,a samemu zwiększyć głośność ale to i tak wymaga odblokowania BLa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marti701 Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Zobaczymy, czy poprawili dźwięk na słuchawkach. Wysłane z mojego MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simco14 Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 Czekam na opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
marti701 Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 No wreszcie ma siłę napędzić, duże nauszne słuchawki. Jest dobrze Wysłane z mojego MI 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Polecam Viper Atmos Sony Beats Edition 5.5 wystarczy wgrać root i zainstalować przez TWRP Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaJak wgrać APK z poziomu TWRP?Próbuje wgrać Viper FX najnowszy i d*pa. A przy normalnej instalacji błąd przy aktualizacji bibliotek. Mam rootWysłano z Mi5 Pro Ceramic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmalecki87 Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Jak wgrać APK z poziomu TWRP?Próbuje wgrać Viper FX najnowszy i d*pa. A przy normalnej instalacji błąd przy aktualizacji bibliotek. Mam rootWysłano z Mi5 Pro CeramicMusisz mieć zip, apk przez Twrp nie przejdzie Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Ok wrzuciłem I też problem przy biblioteceWysłano z Mi5 Pro Ceramic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Musisz mieć zip, apk przez Twrp nie przejdzie Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaJak wyżej (zapomniałem wołać)Wysłano z Mi5 Pro Ceramic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmalecki87 Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Nie wiem tylko czy zwykły Viper jest kompatybilny z 7.1.1, spróboj z Viper4Arise. Przedtem musisz mieć Supersu i wyłączyć MusicFx Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts