krzysiekj Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Mam nietypowy problem z odblokowaniem mojego redmi note 3 snapdragon ,wysłałem prosbę o odblokowanie i po 3 dniach przyszła w sms ale całkiem inne id telefonu gdy w miflashu unlock wpisuję swoje id konta to nie działa gdy wpiszę inne id przysłane w sms cała procedura działa tylko staje na 50 procent czy możliwe jest że pomylono id pomóżcie walczę już 2 tygodnie czy można skasowac to konto założyc inne i jeszcze raz wysłac prosbę bo teraz się nie da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg2199 Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Przyłączam się do prośby kolegi. Mam identyczny problem. Choć w moim przypadku konto się zgadza, to pierwszy krok, czyli weryfikacja urządzania zatrzymuje się przy 50% i zwraca komunikat o treści, jak na zdjęciu. Dane o koncie zapisane w telefonie są identyczne z tym, na które loguję się do konta Xiaomi. Telefon Redmi Note 3 Pro. Aplikacja Mi Unlock v. 1.1.0317.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 (edited) Macie złe oprogramowanie musicie mieć któregoś z globala żeby bota odblokować. Jest to napisane w poradniku. Edited September 18, 2016 by madmax86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrx Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 1 godzinę temu, madmax86 napisał: Macie złe oprogramowanie musicie mieć któregoś z globala żeby bota odblokować. Jest to napisane w poradniku. Odblokowanie bootloadera dziala na każdym oficjalnym oprogramowaniu. Chociaż zaleca się global dev albo china dev Jak nie jesteście pewny czy macie oryginalne czy syf od sprzedawcy wgrywacie tym poradnikiem http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Jak wgracie i dalej błąd 50% to poradnik http://en.miui.com/thread-280561-1-1.html Jak nie działa, próbujecie ponownie za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidbrain Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Wgrać miui dev... A czasami po prostu spróbować za 3 dni.. Ja tak miałem.. Nie mogłem odblokować przez dwa dni a na 3 znów podejście i się udało:P Nie wiadomo o co chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts