przemoo83 Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Jak w tytule. Jak najszybciej je odróżnić bo wyglądają dosyć podobnie. Kupiłem RN3 Pro ale w informacjach o telefonie pisze Redmi Note 3 wiec mam wątpliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Pro to nieoficjalna nazwa, sprawdź w Aida64, czy jest snapdragon. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemoo83 Posted September 16, 2016 Author Share Posted September 16, 2016 Ok dzięki za info. Myślałem że to pełna nazwa systemowa i powinna się pojawić właśnie w takiej formie. Sprawdziłem i jest Snapdragon czyli wszystko ok. Dzięki jeszcze raz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Wystarczy w info o telefonie sprawdzić. Pro jest 6 rdzeniowy,a nie pro jest 8 rdzeniowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajsta Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Pudełko z wersją pro "kate" jest jeszcze odrobinę inna i nie ma żadnych chińskich krzaczków 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts