piotr.geekbuying Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Oferta skierowana do tych, którym się kiszą dolce na PP lub których drażni polityka gwarancyjna popularnego na Ali sprzedawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 @piotr.geekbuying a tutaj jaka jest polityka gwarancyjna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 http://www.geekbuying.com/help/customer_service/return_policy Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Cena widzę systematycznie idzie w dół - biała Mi5 za 270$, poczekam, aż będzie jeszcze stówkę tańszy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted September 25, 2016 Author Share Posted September 25, 2016 Na stówkę nie licz, ale będą okazje do wyrwania za mniej niż 250. Just wait. Or buy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted September 29, 2016 Author Share Posted September 29, 2016 @Piotrek_, nigdy nie zgadniesz! Lada dzień ceny pójdą w dół, jak troszkę ucichnie szum związany z mi5s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakeman Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Przecież wasza polityka gwarancyjna wcale nie jest dużo lepsza od tego popularnego sprzedawcy na ali. Też trzeba sobie później (6-12 miesiąc) pokryć przesyłkę w obie strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted October 3, 2016 Author Share Posted October 3, 2016 @fakeeus, nieprawda. NAWET GEEKBUYING ma dużo lepszą politykę gwarancyjną. W przypadku "tamtym" muszę pokrywać oba koszty. Co więcej, zerknij tutaj: https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/refunded-returns. Nie ma co ukrywać, G ma zwykle najniższe ceny i do tego dobrze omija VATy, ale "serwis" to klęska i loteria, bo sama naprawa to prawie stówka w plecy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 G ma serwis w Polsce więc zweryfikuj swoją wiedzę Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 To że jedna osoba dostała takie info od G nie oznacza że wszyscy będą mogli naprawiać w PL.Znam kilka osób które kupując o G wysyłały w tym roku do Chin na naprawę. Tyle że geekbuing ostatnio coś wrzucał że gwarancji nie podlega ekran i płytą główna. Też niezleWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts