areqm Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 (edited) CyanogenMod 14.1 dla Xiaomi Redmi Note 3 Snapdragon ------------------------------------------------ Witam wyszedł CyanogenMOD 14.1 z najnowszym androidem 7.1 Nougat na nasz telefon. To dopiero początkowe wersje więc trzeba uważać! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ROM jak na pierwsze wersje jest całkiem dobry większość podstawowych rzeczy na nim działa. Nie działa: nagrywanie wideo oraz u niektórych robienie zdjęć. Jeżeli zauważycie jakieś błędy to dajcie znać. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Download: ---> Najnowsza wersja CM14 dla RNote3 GAPPS - (arm64, 6.0, Micro/Nano/Pico TWRP - klik ++++++++++++++++++++++++++++++++++ SCREENY + + + + + + + + Temat na XDA: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-14-0-xiaomi-redmi-note-3-t3459382 Nie odpowiadam za uszkodzenia. Wysłane z mojego Redmi Note 3 PRO Edited September 13, 2016 by areqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryn Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Ktoś instalował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vpuchaty Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 instalowałem, ROM bardzo szybki, ale nie nadaje się do codziennego użytkowania. Aparat loteria raz się uruchomi i działa innym razem FC, nagrywanie filmów nie działa, usługi google się wywalały czasami. Wg mnie trzeba do bety poczekać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
areqm Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 Testował ktoś nowe wersje? Większość błędów już poprawioneWysłane z mojego Redmi Note 3 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts