Wojtkson Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Cześć, dziś sprzedaje mojego mi4 i będę kupował mi note. Pytanie czy da się jakoś zsynchronizować kontakty sms , aplikacje oraz ustawienia jakie mam aktualnie i jakoś przywrocic je na mi note ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Wystarczy synchronizacja z kontem Xiaomi to dotyczy sms i kontaktów. Aplikacji i ustawień nie sprawdzaniem więc nie potwierdzę Wysłane z Mi5 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Jest też Kopia MIUI przecież. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 Faktycznie tylko kwestia czy później nic nie kraszuje Wysłane z mojego MI 4W Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmalecki87 Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Ostatnio coś jest na rzeczy z kopią w chmurze. Próbuję od tygodnia ją zrobić niby kręci, że wykonuje, ale nic się nie zmienia w dacie aktualnej kopii cały czas pokazuje 2 wrzesień. Dodatkowo jak wchodzę w opcje przywróc z chmury podaje mi info, że żadnej kopii w chmurze nie mam. O co może chodzić? Wolnego miejsca wg info na wstępie zakładki o koncie Xiaomi mam prawie 4 GB. Ktoś może pomóc? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka OK udało mi się dojść do ładu z tą kopią. Trzeba było usunąć starą bo przestała się nadpisywac po kilku tygodniach. Puściłem na czysto i poszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts