adi997 Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Hej mam problem z aplikacją OGYouTube Root v2.1 - gdy odtwarzam coś w tle lub na wyłączonym ekranie to po jakimś czasie (zwykle 1-2 min.) film przestaje się buforować, audio zanika i muszę spowrotem wejść do aplikacji i wznowić odtwarzanie ręcznie. Blokowałem aplikacje YT "kłódką" aby system nie zabijał procesu, wyłączałem całkowicie tryb oszczędzania energii dla wszystkich aplikacji, niestety nic nie pomogło. Mam MIUI 7.5.7.0 stable. Ktoś może używa OGYT i ma na to lekarstwo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi997 Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 6 godzin temu, okulowiec napisał: masz ograniczone dane mobilne, jeśli nie to wejdź w uprawnienia aplikacji i tam nadaj jej uprawnienia odpowiednie.jeśli nie pomoże, zainstaluj ogyoutube oraz usługi microG u mnie ten zestaw działa Tak samo dzieję sie na wifi jak i lte. Dałem wszelkie o uprawnienia YT jak i microG, później nawet wyłączylem w panelu sterowania funkcje zarządzania uprawnieniami, niestety nie pomaga. Nie mam już kompletnie żadnego pomysłu Podmieniałem też OGYT na wersję bez roota i również dzieje się to samo, film w tle przestaje się buforować po paru minutach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boobass84 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Najprostszym rozwiązaniem na działanie YT w tle jest instalacja preglądarki Firefox i tam otwieranie YT. Mi działa bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts