kenny27 Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Witam, Co myślicie o zakupie przez OLX u użytkownika ggpoland? Czy ktoś u niego kupował? http://olx.pl/oferta/xiaomi-mi5-pro-bialy-nowy-sprowadzany-tylko-1100-zl-CID99-IDhnzrp.html#b18d483a73 Cena kusząca, jednak mam watpliwości co do bezpieczeństwa transakcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 (edited) Śmiało, zamawiaj. 1100zł to dobra inwestycja w wyleczenie się z naiwności Jak widzę że są ludzie którzy są w stanie przelać 1100zł jakiemuś randomowi z internetu, pod obietnicą zakupu telefonu w mega okazyjnej cenie to sam mam ochotę zacząć się bawić w taki biznes... Edited September 8, 2016 by wtbn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 CCC cena czyni cuda, niektórym się całkiem mózg wtedy wyłącza Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Śmiało, zamawiaj. 1100zł to dobra inwestycja w wyleczenie się z naiwności Jak widzę że są ludzie którzy są w stanie przelać 1100zł jakiemuś randomowi z internetu, pod obietnicą zakupu telefonu w mega okazyjnej cenie to sam mam ochotę zacząć się bawić w taki biznes... Pomysł dobry. Można oszukać kilka osób w miesiącu i rzucam robotę na etacie Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts