Diabl0pl Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Dzień dobry! Chciałbym zapytać czy podana poniżej konfiguracja telefonu rzeczywiście istnieje, bo wprawdzie słyszałem, że Goldway to zaufany sprzedawca, ale gdy przeglądam portale z telefonami, to wersja "Snapdragon" posiada 2 GB ramu, nie 3. Dodatkowo chciałem zapytać o oprogramowanie - wgrywa się tu normalnie softa od "Redmi Note 3 Pro", tak? "Oryginalny Xiaomi Redmi Uwaga 3 Pro Prime Snapdragon 650 32 GB ROM Telefon komórkowy 5.5 "1920x1080 3 GB RAM MP Metalowy Korpus Linii Papilarnych" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Redmi note 3 pro (czyli na snapie) występuje w dwóch wersjach: 2 i 3 GB. Soft do redmi note 3 pro. redmi note jest na mediateku. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabl0pl Posted September 7, 2016 Author Share Posted September 7, 2016 Dziękuję za odpowiedź, chyba zacznę przygotowywać pieniądze na zakup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts