kebobi Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Cześć, Przymierzam się do zakupu stacji multimedialnej do samochodu (zamiast klasycznego radia) i wiele z tych stacji oferuje screen mirroring telefonów Jednak czytałem, że są problemy z użyciem tego w Xiaomi Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusTQL Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Tylko z zestawu Jabbra korzystam. I nie mam najmniejszych problemów. Pewnie zależy jeszcze od zestawu z jakim będziesz łączyć... Wysłane z Mi5 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart` Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 poszukaj czegoś co obsługuje Android Auto (nie Mirror Link). Android Auto działa na Mi5. Jak nie zadziała to trzeba pokombinować z kablami (u mnie na oryginalnym od Xiaomi nie działał a na innym już tak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Segor Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 (edited) Dnia 13.09.2016 o 14:04, Bart` napisał: poszukaj czegoś co obsługuje Android Auto (nie Mirror Link). Android Auto działa na Mi5. Jak nie zadziała to trzeba pokombinować z kablami (u mnie na oryginalnym od Xiaomi nie działał a na innym już tak) Proszę Cię bardzo napisz jaki kabel Ci działa, ja też mam z tym problem i nie wiem czy kupować USB 2.0, 3.0 czy 3.1? I napisz czy masz MIUI Polska (a konkretniej czy masz odblokowany bootloader, bo podobno może to mieć znaczenie). Edited November 5, 2016 by Segor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts