blackcats Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) Hej. Miał ktoś z Was kiedykolwiek okazję korzystać z tabletu Xiaomi MiPad 2? Jak wrażenia? Działa płynnie, nie wiesza się, da się na nim jakoś działać? OsobIście jedynymi produktami tej firmy z jakimi miałem do czynienia były telefony Redmi Note 2 jak i 3 i przyznam, że im akurat nie było czego zarzucać, bo sprawowały ( i sprawują ) się świetnie. Pytam, ponieważ rozważam zakup takiego tabletu. Z góry dziękuje za wszystkie opinie na jego temat. Tags: toyota camry 2016, hyundai hd72, altis 2016 Edited September 8, 2016 by blackcats
ZduneX25 Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Tu znajdziesz minimum dwie recki: https://miuipolska.pl/forum/topic/8052-recenzja-mipad-2/ (w postach).
hhunter22 Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 osobiście nie kupiłbym drugi raz. działający system na nim to jedna wielka porażka. jedyny plus to wykonanie.
kristopolis Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Teściowa potrzebuje tablet i pomyślałem o MiPad 2 tylko przed zakupem mam kilka pytań. Zamierzam kupić przez allegro od firmy TECHNOS czy to normalna firma bo na swojej stronie reklamuje to forum i nawet daje rabat dla jego użytkowników. Poza tym sprzedają już z zainstalowanym xiaomi.eu/MiuiPolska. Tablet ma służyć do prostych rzeczy do przeglądania internetu i oglądania filmów rozumiem że nie będą wyskakiwały jakieś błędy czy komunikaty bo różnych rzeczy się naczytałem. Czy global stable jest z językiem polskim i działa to przyzwoicie czy zostać na MiuiPL i globalem nie zawracać sobie głowy?
adamunio Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Ja kupiłem od technosa jakieś pół roku temu dla żony mi pada2. Jesteśmy pod wrażeniem wykonania a soft od nich jest taki że do tej pory nie myślałem o zmianie. To znaczy że żona nie marudzila że coś jej nie dzialaWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
kristopolis Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 dzięki za odpowiedź, teraz już wiem, że mogę go w ciemno kupić. Szkoda tylko, że taki mały wybór etui w Polsce jest do wyboru chodzi o kolor bo do złotego żaden nie pasuje z tych co sprzedają na allegro (może poza czarnym ale takiego nie chce) Zna ktoś jakiś sklep w europie z którego szybciej to sprowadzę niż od chińczyków?
Recommended Posts