Robaczek91 Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 (edited) Cześć! Sklepu Play używałem od dawna, nie raz za granicą, ostatnio we Francji zauważyłem że wszystkie reklamy są w języku francuskim: Pomyślałem że po powrocie do Polski to minie, ale tak się nie stało, problem stał się poważniejszy gdyż nie mogę instalować aplikacji dostępnych dla Polaków: Co próbowałem zrobić żeby pozbyć się problemu: - reset danych w recovery (czystka telefonu) + instalacja najnowszego oprogramowania od miuipolska -wyczyszczenie historii lokalizacji Google -czyszczenie ustawień aplikacji sklep Play(odinstalowanie wszystkich aktualizacji) - w ustawieniach google, sklep ma pełny dostęp do mojej lokalizacji ale nawet nie próbuje jej pobrać(nie uruchamia się ikona gps, jak w przypadku np wejścia w mapę) Mój telefon to Redmi Note 2 Prime Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź. UWAGA !!! Po usunięciu karty płatniczej zarejestrowanej we Francji po 24h język sam zmienił się na polski Dziękuje za zainteresowanie :). https://wallet.google.com/manage/w/0/#settings: Edited September 6, 2016 by Robaczek91
Recommended Posts