krisulo Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Witam. Tak jak w tytule chciałem ostatnio zakupić telefon Xiaomi Redmi 3 Pro ze strony sklepxiaomi.pl za 799 zł. Lecz jak natknąłem się na inne strony z różnymi cenami tego samego modelu postanowiłem trochę więcej poczytać. Aktualnie sam nie wiem czy się opłaca brać z tej strony. Ktoś może kiedyś tam kupował, albo ktoś zna jakąś stronę godną polecenia? Wolę przed zakupem się was podpytać by oszczędzić se późniejszych problemów. Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 https://www.ibuygou.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Jest na forum oddzielny dział o zakupach, to jest odpowiednie miejsce do dyskusji na ten temat. Najpierw jednam polecam zaglądnąć do wątków o poszczególnych sprzedawcach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts