xylaxos Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 (edited) Obecnie mam Miui 8 i zle wyswietla sie data jak sprawdzam lokalizacje na stronie google.Czas jest ok lokalizacja ok a data juz nie.Podejmowalem rozne proby zmiany z automatycznego wyboru na reczny,zmiane lokalizacji,ustawienia uprawnien do apliakcji typu mapy,kalendarza,i sklepu google.Nastepnie wylaczylem oszczedzanie energi i zaznaczylem mozliwosci lokalizacji i dalej nic.To samo sie dzieje na RM 3 z MTK ale tam jest wiadomo Miui NIe z OTA.I powoli sie gubie w tych poszukiwaniach.Prawdopodobnie cos moge zle robic ale nie wiem co.Na telefonie data jest ok .Region Polska(+2) , czas srodkowo europejski letni, i w automacie data jest poprawna a przez google zle pokazuje.Czas na routerze jest dobry w komputerze tez.Z problemami ustawien operatora raczej tego nie wiarze bo mam 2 rozne sieci mobilne i na kazdej z nich ten problem wystepuje.Na MI Cloud data lokalizacji jest poprawnaJakies pomysly? PZ Edited September 1, 2016 by xylaxos Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylaxos Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 (edited) Usunalem jedno z kont google i dodalem jeszcze raz i jest na obydwu dzisiejsza data wiec moze to zalatwi sprawe choc troche takie rozwiazanie na skroty.Zobacze w najblizszych dniach. ...Niestety nic to nie pomoglo dzisiaj 1 wrzesnia pokazuje 31sierpnia i zapewne jutro tez bedzie 31 sierpnia. Edited September 1, 2016 by xylaxos Link to comment Share on other sites More sharing options...
musek Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 A nie masz gdzieś ustawień strefy czasowej? Ewentualnie spróbuj namierzyć kiedy Ci przeskoczy na następny dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylaxos Posted September 5, 2016 Author Share Posted September 5, 2016 Dzisaj spojrzalem i na google pokazuje 3 wrzesnia.Strefa czasowa jak juz pisalem srodkowoeuropejska region polska.Data na telefonie prawidlowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts