adu271 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Witam od jakiegoś czasu przestał działać mi czytnik linii dzisiaj dostałem aktualizacje do miui 8 zrobiłem ją lecz nic nie pomogło. Czytnik wg nie reaguje. Wchodząc w ustawienia, ekran blokady i odcinku palca mogę ustawić tylko wzór blokady odcinku już nie a nawet czasami nie mogę wejść w tę opcję i po naciśnięciu "ekran blokady i odcinku palca" wraca mnie do ustawień ogólnych. Może pomoże jakieś wipe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malimalinello Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Przywracałeś ustawienia fabryczne? Wysłane z mojego Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
adu271 Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Nie, szukałem mniej inwazyjnej opcji zaraz zrobię kopie i spróbuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
adu271 Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 Przywrócilem do ustawień fabrycznych lecz nic nie pomogło :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapiS Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Może sam czytnik sie popsuł a nie software? Jeśli masz gwarancję - spróbuj wysłać go tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
primek Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Dnia 29.08.2016 o 19:15, adu271 napisał: Wchodząc w ustawienia, ekran blokady i odcinku palca mogę ustawić tylko wzór blokady odcinku już nie Nie ma opcji dodania odcisku bo żeby móc ustawić odcisk trzeba mieć też włączone inne zabezpieczenie, np wzór albo pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adu271 Posted September 1, 2016 Author Share Posted September 1, 2016 Mam ustawiony wzór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagnna83 Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Cześć! Podpinam się pod temat, bo podobny. Mam chyba ciekawszy (głupszy?) problem :/ Po aktualizacji systemu przestał mi działać czytnik linii papilarnych, a żeby było ciekawiej, za nic na świecie nie pamiętam wzorku. Czy jest jakiś sposób, żeby w takiej sytuacji powrócić do ustawień fabrycznych? Bardzo proszę o pomoc :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrx Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 @jagnna83 Chyba zostaje tylko sflashowanie Miflashem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryjusz Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 miałem podobny problem z czytnikiem, dopóki nie ustawiłem kodu pin a potem mogłem przypisać odcisk palca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts