Alucard Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Witam, od ostatnich dwóch aktualizacji wyskakuje mi błąd podczas nagrywania filmików. Oczywiście czyściłem dalvik, próbowałem innych aplikacji i jest to samo, tzn rozpoczyna nagrywanie (na innych aplikacjach nawet nie zaczyna tylko od razu wywala błąd że nie może się połączyć z aparatem) ale jak chce już je zakończyć to wyskakuje błąd, plik video się pojawia ale bez naprawy jakimś programem na komputerze nie da się go odtworzyć. Jest jakaś rada na to czy wipe all? Dodam jeszcze że zdjęcia robi się bezproblemowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 (edited) 6.8.25, na 6.8.18 zauważyłem że jest coś nie tak więc wgrałem 25 ale niestety nie pomogło. Po wyczyszczeniu całego telefonu, z systemem i wgraniu ponownie romu 6.8.25 problem zniknął. Edited August 30, 2016 by Alucard Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts