Nadrill Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Ostatnio zacząłem przeglądać swój stan pamięci i jakoś zainteresowało mnie to czemu moja karta pamięci jest pusta pomimo tego, że w opcjach mam zaznaczone, że wszystko powinno się do niej kierować? Co się dzieje. Żadna gra ani aplikacja nie przenosi plików do karty SD a gdzieś wyczytałem, ze powinna to robić automatycznie a oddzielne aplikacje typu 2 SD po porstu przenoszą do ekratu app info? Co można z tym zrobić? To jest normalne ? Oglądałem też manualnie foldery i zajęta pojemność plików samych w sobie nie jest adekwatna do wyświetlanego używanego miejsca w samym telefonie. Czy ktoś zna odpowiedzi na te pytania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fraser Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 O ile się nie mylę,to nie da się normalnie przenosić apek na sd,jest to dostępne od androida 6.0,ewentualnie,może miui to wprowadza ale nie mam pojęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts