Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czesc zaczne od tego ze juz nie raz odblokowywalem bootloadery (ale nie w xiaomi) i nie mialem zbytnio problemu ale jak sie naczytalem ile tutaj trzeba zrobic zeby go odblokowac to az mi sie odechcialo. No ale do rzeczy. Wyczytalem ze mozna bylo instalowac miui polska na zablokowany bootloader o ile takowy rom sie znalazlo. Miui 8 na zablokowany nie moglem znalezc pozniej w komentarzach jakis koles pisal ze w 2016 ZADNEGO ROMU nie da sie zainstalowac na zablokowanym bootloaderze. Ale przeciez V7 dało sie. Aktualnie mam MIUI GLOBAL 7.3 (STABILNA) 7.3.1.0.0 (czyli ten "syfiasty") LHPCNDD mam jakos mozliwosc wpakowac V8 bez odblokowywania? Ja nie wiem czy ja mam miui polska czy nie pisze ze jest ale mialbym chyba automatyczna aktualizacje do V8. Chyba ze sie myle

Screenshot_2016-08-28-20-55-17_com.android.updater.png

Screenshot_2016-08-28-20-55-24_com.android.settings.png

Screenshot_2016-08-28-20-55-28_com.android.settings.png

Posted
6 minut temu, jarekm95 napisał:

Na miui8 masz globala. Wgrasz normalnie miflashem bez odblokowywania

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

od razu z tego romu moge aktualizowac? przy nazwie telefonu (na miui polska ( tam obok nazwy telefonu gdzie chce pobrac rom pisze  "BL: ODBLOKOWANY" tym mam sie nie martwic?))

Posted

Napisałem globala. Czyli oficjalny rom global. Nie xiaomi.eu. Żeby wgrać xiaomi.eu musisz odblokować

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...