szymon61 Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Czesc zaczne od tego ze juz nie raz odblokowywalem bootloadery (ale nie w xiaomi) i nie mialem zbytnio problemu ale jak sie naczytalem ile tutaj trzeba zrobic zeby go odblokowac to az mi sie odechcialo. No ale do rzeczy. Wyczytalem ze mozna bylo instalowac miui polska na zablokowany bootloader o ile takowy rom sie znalazlo. Miui 8 na zablokowany nie moglem znalezc pozniej w komentarzach jakis koles pisal ze w 2016 ZADNEGO ROMU nie da sie zainstalowac na zablokowanym bootloaderze. Ale przeciez V7 dało sie. Aktualnie mam MIUI GLOBAL 7.3 (STABILNA) 7.3.1.0.0 (czyli ten "syfiasty") LHPCNDD mam jakos mozliwosc wpakowac V8 bez odblokowywania? Ja nie wiem czy ja mam miui polska czy nie pisze ze jest ale mialbym chyba automatyczna aktualizacje do V8. Chyba ze sie myle
jarekm95 Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Na miui8 masz globala. Wgrasz normalnie miflashem bez odblokowywania Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
szymon61 Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 6 minut temu, jarekm95 napisał: Na miui8 masz globala. Wgrasz normalnie miflashem bez odblokowywania Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka od razu z tego romu moge aktualizowac? przy nazwie telefonu (na miui polska ( tam obok nazwy telefonu gdzie chce pobrac rom pisze "BL: ODBLOKOWANY" tym mam sie nie martwic?))
jarekm95 Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Napisałem globala. Czyli oficjalny rom global. Nie xiaomi.eu. Żeby wgrać xiaomi.eu musisz odblokować Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
szymon61 Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 Kurcze nic nie kumam. Powiedz mi co mam zainstalowac jaka wersja tak zebym skumał
jarekm95 Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 FAQ pkt 1; później instrukcja I jeśli chcesz globala , lub I, II, III i IV jeśli chcesz xiaomi.eu
cukru Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts