mmaatii1 Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Mam taki problem iż w instalacji miui polska pisze że dla telefonu redmi note 3 pro trzeba pobrac oprogramowanie którego nazwa wyglada tak; xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_x.xx.x_yy-zz.zip Patrzyłem na pliki do pobrania i nie ma tam takiego pliku, tak wiec czy dobrze bedzie gdy pobiore plik dedykowany na note 3 choć posiadam note 3 pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Na początku w temacie aktualizacji jest ładnie opisane. Pogrubiłem Ci najważniejszą informację. Cytat Nowości w MIUI 6.8.25 Możliwość nawigacji po systemie tylko z przyciskiem „Ekran główny” (Mi5) Ustawienia > Więcej > Mobilny portfel: możliwość wyboru sposobu płatności (np. NFC z HCE)(Mi5) Dodana czcionka Android N z emoji (thx Numb) Brak Redmi Note 3 Pro z powodu zamkniętych testów Androida 6 MIUI 8 Xiaomi.eu dla MIPada 2 Pełna lista zmian Jak zainstalować MIUI 8? Do instalacji romów wymagane jest TWRP recovery dobrane wg tej tabelki, instalowane po raz pierwszy przez aplikację Aktualizację (Updater) lub tryb fastboot. O instalacji fastboot można przeczytać w naszym FAQ. Instalacja na Redmi Note Pro (MTK) To urządzenie musi mieć powiększoną partycję systemową wg tego aby móc instalować v8. ROOT Dla Mi3/Mi4/Mi4c/MiNote/MiNotePro i pozostałych root do opcjonalnej instalacji przez TWRP: tutaj Dodatki MIUIPolska Paczka dodatków MIUIPolska (blokada reklam w aplikacjach, klawiatura Xperia, Samouczek itp.) do opcjonalnej instalacji po każdej aktualizacji romu przez TWRP (Menu Install)*. Data kompilacji: 30 Lip 2016 Dodatki MIUIPolska dla Android 5.x oraz 6.x: POBIERZ Dodatki MIUIPolska dla Android 4.4: POBIERZ * – dla Mi5 i nowszych (ze strukturą .dat) kolejność instalacji jest inna: rom w twrp > restart > powrót do twrp > instalacja dodatków. Aktualne wersje dodatkowych aplikacji w PL Tłumaczone aplikacje do samodzielnej instalacji przez menedżer Plików. MiPilot 5.2.5: POBIERZ MiFit 2.1.8: POBIERZ MiFit 1.8.711: POBIERZ Autoryzacje: POBIERZ Samouczek MIUIPolska (z Google Play) Aktualizacje tygodniowe MIUI są opcjonalne i nie są bezwzględnie wymagane do prawidłowego działania telefonu. System w wersji rozwojowej może zawierać błędy, które mogą lub nie muszą być poprawione. Przed każdą aktualizacją warto wykonać kopię systemu w TWRP recovery (/system i /boot). Terminy pojawienia się aktualizacji dla konkretnych urządzeń nigdy nie będą podawane wg motto Acida: „Będzie kiedy będzie„. Jeśli chcecie pomóc nam w ciągłym rozwoju i utrzymaniu MIUIPolska możecie nas wesprzeć tutaj:https://miuipolska.pl/dotacja/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts