Jump to content

Miui polska 6.8.25 dla note 3 pro

mmaatii1
 Share

Recommended Posts

Mam taki problem iż w instalacji miui polska pisze że dla telefonu redmi note 3 pro trzeba pobrac oprogramowanie którego nazwa wyglada tak; xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_x.xx.x_yy-zz.zip
Patrzyłem na pliki do pobrania i nie ma tam takiego pliku, tak wiec czy dobrze bedzie gdy pobiore plik dedykowany na note 3 choć posiadam note 3 pro?09_Dec_KTM450SXF_Wal.jpg

Na początku w temacie aktualizacji jest ładnie opisane. Pogrubiłem Ci najważniejszą informację.

Cytat

Nowości w MIUI 6.8.25

• Możliwość nawigacji po systemie tylko z przyciskiem „Ekran główny” (Mi5)
  • Ustawienia > Więcej > Mobilny portfel: możliwość wyboru sposobu płatności (np. NFC z HCE)(Mi5)
  • Dodana czcionka Android N z emoji (thx Numb)
  • Brak Redmi Note 3 Pro z powodu zamkniętych testów Androida 6
  • MIUI 8 Xiaomi.eu dla MIPada 2
  • Pełna lista zmian

DFG_2016-08-24-20-48-14.png

Jak zainstalować MIUI 8?

Do instalacji romów wymagane jest TWRP recovery dobrane wg tej tabelki, instalowane po raz pierwszy przez aplikację Aktualizację (Updater) lub tryb fastboot. O instalacji fastboot można przeczytać w naszym FAQ.

Instalacja na Redmi Note Pro (MTK)

To urządzenie musi mieć powiększoną partycję systemową wg tego aby móc instalować v8.

ROOT

Dla Mi3/Mi4/Mi4c/MiNote/MiNotePro i pozostałych root do opcjonalnej instalacji przez TWRP: tutaj

Dodatki MIUIPolska

Paczka dodatków MIUIPolska (blokada reklam w aplikacjach, klawiatura Xperia, Samouczek itp.) do opcjonalnej instalacji po każdej aktualizacji romu przez TWRP (Menu Install)*.

• Data kompilacji: 30 Lip 2016

• Dodatki MIUIPolska dla Android 5.x oraz 6.x: POBIERZ
  • Dodatki MIUIPolska dla Android 4.4: POBIERZ

* – dla Mi5 i nowszych (ze strukturą .dat) kolejność instalacji jest inna:
rom w twrp > restart > powrót do twrp > instalacja dodatków.

Aktualne wersje dodatkowych aplikacji w PL

Tłumaczone aplikacje do samodzielnej instalacji przez menedżer Plików.

Aktualizacje tygodniowe MIUI są opcjonalne i nie są bezwzględnie wymagane do prawidłowego działania telefonu. System w wersji rozwojowej może zawierać błędy, które mogą lub nie muszą być poprawione.
Przed każdą aktualizacją warto wykonać kopię systemu w TWRP recovery (/system i /boot).
Terminy pojawienia się aktualizacji dla konkretnych urządzeń nigdy nie będą podawane wg motto Acida: „Będzie kiedy będzie„.

Jeśli chcecie pomóc nam w ciągłym rozwoju i utrzymaniu MIUIPolska możecie nas wesprzeć tutaj:
https://miuipolska.pl/dotacja/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...