Technos Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 (edited) Uwaga uwaga! W zwiazku z licznymi prosbami, specjalnie dla Was, uzytkownikow forum MIUIPolska, przygotowaliśmy specjalne kupony rabatowe! Kupony moga otrzymac dwie grupy uzytkownikow: 1. Nasi stali klienci, ktorzy dokonali juz u nas zakupu - rabat 10% W tym wypadku prosimy o wiadomosc prywatna z podaniem numeru faktury oraz Panstwa imienia i nazwiska lub nazwy firmy (musza byc tozsame z danymi na fakturze). W odpowiedzi otrzymacie stosowny kupon rabatowy. 2. Pozostali WSZYSCY uzytkownicy forum, bez ograniczeń! - rabat 5% W tym wypadku należy użyć kodu rabatowego: miuipolska082016 Akcja obowiazuje tylko do konca sierpnia! Edited August 26, 2016 by Technos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 "Akcja obowiązuje tylko do końca sierpnia" dotyczy to obu punktów, czy tylko opcji z kodem "miuipolskasierpien2016"? Czy kody dla klientów, którzy już dokonali zakupu mają jakiś termin ważności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 (edited) 5 godzin temu, Technos napisał: Uwaga uwaga! W zwiazku z licznymi prosbami, specjalnie dla Was, uzytkownikow forum MIUIPolska, przygotowaliśmy specjalne kupony rabatowe! Kupony moga otrzymac dwie grupy uzytkownikow: 1. Nasi stali klienci, ktorzy dokonali juz u nas zakupu - rabat 10% W tym wypadku prosimy o wiadomosc prywatna z podaniem numeru faktury oraz Panstwa imienia i nazwiska lub nazwy firmy (musza byc tozsame z danymi na fakturze). W odpowiedzi otrzymacie stosowny kupon rabatowy. 2. Pozostali WSZYSCY uzytkownicy forum, bez ograniczeń! - rabat 5% W tym wypadku należy użyć kodu rabatowego: miuipolskasierpien2016 Akcja obowiazuje tylko do konca sierpnia! Niestety miejsce na kod rabatowy jest za krótkie i po wpisaniu zostaje obcięte do miuipolskasierpien20 a po aktualizacji pojawia się komunikat "Niepoprawny lub nieaktualny kupon rabatowy" Edited August 25, 2016 by zeus Korekta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted August 26, 2016 Author Share Posted August 26, 2016 Dnia 25.08.2016 o 18:21, Nezumi napisał: "Akcja obowiązuje tylko do końca sierpnia" dotyczy to obu punktów, czy tylko opcji z kodem "miuipolskasierpien2016"? Czy kody dla klientów, którzy już dokonali zakupu mają jakiś termin ważności? Kod dla wszystkich wazny jest do konca sierpnia, a dla stalych klientow 7 dni od daty jego otrzymania. 19 godzin temu, zeus napisał: Niestety miejsce na kod rabatowy jest za krótkie i po wpisaniu zostaje obcięte do miuipolskasierpien20 a po aktualizacji pojawia się komunikat "Niepoprawny lub nieaktualny kupon rabatowy" Przepraszamy za blad, poprawny kod zaktualizowany w pierwszym poscie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 1 minutę temu, Technos napisał: Kod dla wszystkich wazny jest do konca sierpnia, a dla stalych klientow 7 dni od daty jego otrzymania. Kolejne dość istotne dla mnie pytanie, skąd mam wziąć numer faktury, jeżeli zamówienie było robione poprzez allegro (zamówienie było robione ~13 kwietnia tego roku), a jedyne co otrzymałem to paragon z kartą gwarancyjną (swoją drogą gdzieś nawet i te papiery posiałem )? Czy w takim wypadku muszę podać jakiś inny dowód na to, że zakup był wykonany u was? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crampi Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Dnia 25.08.2016 o 17:48, Technos napisał: Uwaga uwaga! W zwiazku z licznymi prosbami, specjalnie dla Was, uzytkownikow forum MIUIPolska, przygotowaliśmy specjalne kupony rabatowe! Kupony moga otrzymac dwie grupy uzytkownikow: 1. Nasi stali klienci, ktorzy dokonali juz u nas zakupu - rabat 10% W tym wypadku prosimy o wiadomosc prywatna z podaniem numeru faktury oraz Panstwa imienia i nazwiska lub nazwy firmy (musza byc tozsame z danymi na fakturze). W odpowiedzi otrzymacie stosowny kupon rabatowy. 2. Pozostali WSZYSCY uzytkownicy forum, bez ograniczeń! - rabat 5% W tym wypadku należy użyć kodu rabatowego: miuipolska082016 Akcja obowiazuje tylko do konca sierpnia! Kurczę. Spóźniłem się z tym rabatem. Czy technos planuje kody dla uczestników miui na wrzesień? Planuje zakup redmi note 3pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
droite Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Ja również poszukuje Note 3 pro niestety cena u nich trochę wysoka 749zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edwin20 Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Podałem numer faktury zakupu który u nich robiłem i dostałem rabat, ale 5%, Link to comment Share on other sites More sharing options...
droite Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Widzę nowa aukcja http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-4050mah-snapdragon-promo-i6499342559.html za 699zł jutro bym kupował bo mieszkam w Poznaniu i brałem już u nich dwa telefony ALE>> zauważyłem skąd obniżka 749zł ->699zł "UWAGA: Ten model jest zablokowany przez producenta (zablokowany bootloader), w związku z tym telefon domyślnie posiada fabryczne oprogramowanie w języku angielskim bez Google Play. Na Państwa życzenie telefon może zostać odblokowany wraz z instalacją najnowszego oprogramowania MIUI Polska, które zawiera pełny język polski i Google Play. Koszt 50 PLN. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 26 minut temu, droite napisał: Widzę nowa aukcja http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-4050mah-snapdragon-promo-i6499342559.html za 699zł jutro bym kupował bo mieszkam w Poznaniu i brałem już u nich dwa telefony ALE>> zauważyłem skąd obniżka 749zł ->699zł "UWAGA: Ten model jest zablokowany przez producenta (zablokowany bootloader), w związku z tym telefon domyślnie posiada fabryczne oprogramowanie w języku angielskim bez Google Play. Na Państwa życzenie telefon może zostać odblokowany wraz z instalacją najnowszego oprogramowania MIUI Polska, które zawiera pełny język polski i Google Play. Koszt 50 PLN. " No i co za problem odblokować sobie bl i wgrać miuipolska? Chyba, że Technos nie respektuje wtedy gwarnacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
droite Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 nie wiem czy to problem bo nigdy tego nie robilem i czy przy odblokowywaniu istnieje ryzyko uceglenia telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 wszystko jest opisane na forum. poczytaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts