pkrasinski Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Mam wgraną najnowszą wersję MIUI 8 PL i mam taki problem/pytanie: czy istnieje jakaś możliwość żeby wybrać który ekran ma być domyślnym ekranem pulpitu, czy jest możliwe przesuwanie całych ekranów - zamienianie miejscami między sobą ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamunio Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Uszczypnij 3 palcami Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Jeśli ci chodzi o ekran domowy to uszczypnij trzema palcami i sobie wybierz który chcesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkrasinski Posted August 23, 2016 Author Share Posted August 23, 2016 To albo ja coś nie potrafię zrobić, albo mi po prostu to nie działa. P.S. Moje nastoletnie córki (mają większe doświadczenie w "dotykach") również sobie nie poradziły z tym zadaniem. Zrzut ekranu 3 palcami w dół działa idealnie, ale uszczypnięcie już nie. WTF ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Próbujcie musi zadziałać. Może na innym ekranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkrasinski Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 Z tym tematem sobie nie poradziłem, ale to już nie ważne. Mam kolejne pytanie - wydawało się kiedyś, że można było gdzieś zmienić rodzaj wibracji przy połączeniach przychodzących, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć, więc albo mi się wydawało, albo słabo szukam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Aplikacja "Samouczek". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts