CrackerX Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Czy jest to możliwe na obecnym MIUI czy trzeba poczekać na zaakceptowanie powyższych aplikacji przez Xiaomi? Aktualnie podczas instalacji pojawia się komunikat o podejrzanej aplikacji i nie da się nic zrobić. Najnowsze MIUIv5 na SGS3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woofe2r Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Wgraj pliki apk do katalogu /data/app , ustaw atrybuty identyczne jak innych widocznych tam plików apk (nie wymagane bo i tak będzie działać) , potem zrestartuj urządzenie. Katalog znajduje się w urządzeniu nie na karcie pamięci. Wszystko powyższe zrobisz np programem ES File Explorer. Tapatalked from: MK808, Tronsmart Prometheus, SGS, SGS2, Xiaomi Mi2S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 gdzie to konkretnie wgrać? w urzadzeniu w /data nie mam folderu app Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrackerX Posted December 25, 2013 Author Share Posted December 25, 2013 Musisz mieć menedżera z uprawnieniami roota. Ja polecam "Menedżer plików (File Manager)". Wchodzisz w ustawienia i zaznaczasz opcję root oraz zapis w katalogu systemowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts