wojti99 Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Cześć! Wczoraj bez problemu zaktualizowałem swój Mi4c do najnowszej wersji MiuiPolska. Dzisiaj leżał sobie spokojnie, podniosłem go by zadzwonić, wybrałem numer i ekran zgasł. Już na dobre. Telefon nie chce się włączyć. Nie wykrywa go komputer. Jest na gwarancji w sklepie na Allegro. Zdziałam coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Tak. Nie. Nie wiem. Odezwij się do sprzedającego? Nie wiemy przecież czy kupiłeś od Janusza który Cię oleje, czy od kogoś solidnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierp Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Ja tak miewam. Tz miałem 3-4 razy w ciągu roku. U mnie trzeba było poczekać aż się rozładuje (czyli ok 24h-32h), podpiąć do ładowania i włączyć. Irytujące Nie wiem czy to bug w HW czy w SW.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojti99 Posted September 1, 2016 Author Share Posted September 1, 2016 16 godzin temu, Sierp napisał: Ja tak miewam. Tz miałem 3-4 razy w ciągu roku. U mnie trzeba było poczekać aż się rozładuje (czyli ok 24h-32h), podpiąć do ładowania i włączyć. Irytujące Nie wiem czy to bug w HW czy w SW.... I nic z tym nie robiłeś? I też nic nie dało się zrobić? (wejść do recovery lub podpiąć pod PC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierp Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Na razie zrobiłem upgrade do MIUI8 i cicho liczę na to że się więcej nie powtórzy Szerzej opisałem to tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts