Confesjo Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Witam, dzisiaj dotarł do mnie redmi note 3 pro 3/32gb. Czytałem że system jest ciężki ( nowy MiuiPolska ) ale jak podłączam telefon pod komputer pokazuje tylko 21gb wolne z 24gb, a miało być 32gb wbudowane. o co chodzi ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 A gdzie kupiles z miuipolska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Confesjo Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 Technos. Telefon plus odblokowanie bootloadera i wgranie miui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrysek Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Macie swój piękny sklep Technos, u nich to norma ,że coś wgrywają a potem takie problemy ,odsyłaj go ,niech wgrywają system jeszcze raz ,przecież Cię za to skasowali 40 zł 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Confesjo Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 No tylko pytanie czego to moze byc wina jak telefon fabryxznie ma miec 32gb a na kompie pokazuje maks 24 z czego okolo 2gb cos tam system. Moze zadzwonie do nich jutro bo w ciemno nie bede wysylal zwlaszcza ze niedlugo wyjezdzam i wolalbym miec telefon pod reka...:/ a z innej beczki, da sie wgrac jakos slownik do pisania sms etc ? Bo niby jest jakis ale zasob slow ma moze z 200 bez podstawowych nawet ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Normalnie powinno być około 27 GB miejsca w pamięci wewnętrznej. Wgrali Ci dziadowski, syfiasty system i tyle. Proponuję poszukać i zainstalować normalny, cywilizowany system MIUI Polska/EU. Poradniki znajdziesz na Forum. I poszukaj dokładnie zanim zaczniesz zakładać tematy jak popadnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Confesjo Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Zamowilem tam bo jestem na zadupiu gdzie ledwo net lapie a po ppwrocie od razu jade na wakacje gdzie potrzebuje juz gotowy telefon. Wiec wyboru duzego nie mialem... Zarzucam screenem czy cos z tego da sie wywnioskowac odnosnie systemu..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
situ Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 I znów temat w nie odpowiednim dziale! Mam wrażenie,ze nie którzy nawet niewiedza z jakim prockiem kupują telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomEli Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Ja kupowałem w Technosie RN2 i miałem 27,78gb wolnego także coś masz nie tak. Tapnięte z Redmi Note 2 Prime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Confesjo Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 Dobra tam nie chodzi o 3-4gb ale i tak przedzwonie do nich by wyjasnic sytuacje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts