raspberry Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) Dzień dobry, Ostatnio postanowiłam zmienić hasło w telefonie. Niestety, kiedy wchodzę w Lock screen & password nie mam żadnych opcji zmiany. Mogę tylko potwierdzać hasło, które już mam. Chciałam ustawić odblokowywanie na odcisk palca. Ta opcja również nie działa. Bardzo proszę o pomoc Edited August 16, 2016 by raspberry
raspberry Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 a mógłbyś polecić mi jakąś stronę do pobrania? ja znalazłam tylko v7.5.1. Wystarczy pobrać i zainstalować? czy muszę usuwać jakoś poprzednią wersję? W tym temacie jestem kompletnie zielona ^^
szamer Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 19 hours ago, cincin27 said: Syfmiui i wszystko jasne. Global na Redmi 3/3Pro zaczyna się od v7.5.2.0 Wgraj normalny rom zgodnie z kompendium wiedzy. Czesc, czy wedlug ciebie wersja teraz dostepna Version: V7.5.2.0.LAIMIDE (MIUI7) jest dobra ? Mam z zona dwa telefony jeden jest na 7.3.2.0.0 a drugi wlasnie na 7.3.5.0 i mam troche z nimi problemu, chcialbym zmienic na jakis 'nie syfiasty' rom. Jako ze jeszcze mam zablokowany bl to chce pozostac przy wersji global.
Recommended Posts