laston 0 Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 Cześć. Mam problem. Chciałem przesłać własną aplikację na telefon (mi4c) i wyskakiwał mi cały czas błąd mimo, że na emulatorach działała. Poszperałem trochę w logach i znalazłem, że po poleceniu adb install -r jest napisane aborted. Próbowałem adb install z apk ściągniętym z sieci i jest dokładnie tak samo. Wygląda na to, że to telefon odrzuca polecenie instalacji. Czy to jest kwestia jakiś ustawień? Włączyłem tryb developera, debugowanie przez usb, a w opcjach MIUI znalazłem jeszcze instalacja przez USB i też to włączyłem. Coś jeszcze mogłem przeoczyć? Link to post Share on other sites
ZduneX25 787 Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.adbd Link to post Share on other sites
laston 0 Posted August 16, 2016 Author Report Share Posted August 16, 2016 Dzięki wielkie, działa. Nie spodziewałem się, że do wrzucania apek przez usb trzeba roota, trochę chore. Link to post Share on other sites
ZduneX25 787 Posted August 17, 2016 Report Share Posted August 17, 2016 Jak masz zabezpieczony Kernel, a masz to tak ta apka i jednocześnie root są konieczne. Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts