Kehru Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Witam! Z góry przepraszam jeśli temat umieszczam w złym dziale - jest to mój "pierwszy raz" na tym forum Moje pytanie dotyczy załączonego screena...mianowicie co oznacza "pozdrowienia z MIUIpolska.pl" pod napisem Miui7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek7 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 To że ekipa forum Ciebie pozdrawia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Przy okazji, mam nadzieję, że nie robisz sobie jaj... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kehru Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 Chodziło mi głównie o to co ten napis tam robi, bo rom wgrany w telefonie jest fabrycznym globalem i zastanawiałem się skąd tam te pozdrowienia wątek może lądować w koszu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Przed chwilą, Kehru napisał: Chodziło mi głównie o to co ten napis tam robi, bo rom wgrany w telefonie jest fabrycznym globalem i zastanawiałem się skąd tam te pozdrowienia wątek może lądować w koszu Wgrywanym fabrycznie przez chińskiego Yan-'u-sha Gdzie kupiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts