Pietr Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Witam. Znalazł ktoś może widget z MIUI8 z pogodą? Szukam. Znalazłem, ale trochę inną czcionkę godziny ma. Z góry dziękuję za podzielenie się widgetem. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Czyli dokładnie jaki? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 Jeżeli chodzi o tego jakiego wcześniej znalazłem to w wbudowanej aplikacji z motywami. Nazwy już nie pamiętam. Bo usunąłem motyw. A jeżeli chodzi jaki chcę. To zwykły domyślny zegar z MIUI8 z pogodą po prawej ew. z tekstem u dołu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomEli Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Jak chodzi ci o ten z widżetów to menu długo/ dodaj widżet/zegar 4x2 na pulpit i po prawej stronie masz edytuj i masz do wyboru kilka opcji. Tapnięte z Redmi Note 2 Prime Ja mam taki np. Tapnięte z Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted August 13, 2016 Author Share Posted August 13, 2016 To jest zegar z MIUI7, ja szukam z MIUI8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Ale... te zegary są takie same . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomEli Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 To zobacz sobie z motywów Android N lub NongStyle V8 albo powrzucaj kilka motywów i posprawdzaj Tapnięte z Redmi Note 2 Prime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted August 14, 2016 Author Share Posted August 14, 2016 @Nezumi mogę Ci pożyczyć moje okulary. Ale dzięki za rady. Coś pokombinuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 1 godzinę temu, Pietr napisał: @Nezumi mogę Ci pożyczyć moje okulary. Ale dzięki za rady. Coś pokombinuję. ChodzI mi o to, że na Xiaomi.eu od dawna jest taki zegar jak na MIUI8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted August 14, 2016 Author Share Posted August 14, 2016 Zegar musi być bo w końcu bazuje na MIUI8. Nie ma różnicy? Chcę po prostu by godziny i minuty były równych rozmiarów + Pogoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomEli Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 To zobacz ten z motywu Android N Tapnięte z Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 To nie jest zegar MIUI8 tylko nasz, Acid go robił. I jest w każdym naszym romie od czasów chyba jeszcze V6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 17 godzin temu, Pietr napisał: Zegar musi być bo w końcu bazuje na MIUI8. Nie ma różnicy? Chcę po prostu by godziny i minuty były równych rozmiarów + Pogoda. No i na miuipolska tak jest już od v6 chyba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajczu Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Poruszałem ten temat na stronie pod którąś aktualizacją, jest to widget acida i obecne założenie jest takie że nie ma sensu tego zmieniać Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 (edited) @Nezumi ty tak naprawdę różnicy nie widzisz? Może jakiś specjalista, okulista Ci pomoże? Chcę po prostu widget z MIUI8 + pogoda. By miał taki samy układ co na ekranie blokady. No ale nic. O gustach sie nie rozmawia i sam spróbuję swoich sił w edycji motywu. //edit To za czasów MIUI6 przewidzieli co będzie w MIUI8? Edited August 16, 2016 by Pietr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 1 godzinę temu, Pietr napisał: @Nezumi ty tak naprawdę różnicy nie widzisz? Może jakiś specjalista, okulista Ci pomoże? Chcę po prostu widget z MIUI8 + pogoda. By miał taki samy układ co na ekranie blokady. No ale nic. O gustach sie nie rozmawia i sam spróbuję swoich sił w edycji motywu. //edit To za czasów MIUI6 przewidzieli co będzie w MIUI8? Ty nie rozumiesz o co mi chodzi... W MIUIPOLSKA mamy ten zegar od dawna! Nie w sofcie Global, a w MIUIPolska, co więcej taki zegar jest w prawie każdym nowym motywie do miui8, np. bazujących na iOS... A takie docinki wypraszam sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 @Nezumi Wskaż mi zegar MIUI8 z pogodą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 38 minut temu, Pietr napisał: @Nezumi Wskaż mi zegar MIUI8 z pogodą. Zainstaluj dodatki MIUIPolska, a sam znajdziesz, co więcej, masz Motywy, tam masz zegary, co stoi na przeszkodzie, aby pobrać motyw i wyciągnąć sam zegar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziakaka Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Pozwole sobie podpiąć się pod temat z małym problemem - po przejściu w edycję zegara 4x2 większość motywów jest jakby pusta i po wybraniu nic się nie zmienia. Chodzi mi głównie o zegar Android N, który na screenach jest jakby na wstążce, a u mnie zwykły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puder Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 (edited) Co zrobić, żeby widget pogodowy aktualizował pogodę automatycznie. Póki co ma cos tak ustawione, że odświeża się tylko gdy kliknę w pogodę. Sądziłem ,że skoro jest połączony z zegarem to pobiera dane na bieżąco. Edited November 19, 2016 by puder Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazok Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Dnia 19.11.2016 o 17:15, puder napisał: Co zrobić, żeby widget pogodowy aktualizował pogodę automatycznie. Póki co ma cos tak ustawione, że odświeża się tylko gdy kliknę w pogodę. Sądziłem ,że skoro jest połączony z zegarem to pobiera dane na bieżąco. Musisz poczekać na następny rom, w obecnym jest skopane odświeżanie widgetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts