woj_ciech Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Hej, Po wgraniu najnowszego MIUI 6.8.4 z MIUI Polska mój Redmi 3s ma problem z dźwiękiem. Cały czas zrywa, czy to podczas dzwonienia telefonu, słuchania muzyki albo grania w gry. Nie jest stabilny, przycina się i zrywa co uniemożliwia korzystanie z aplikacji, które bazują na dźwięku. Czy ktoś coś wie o tym problemie? Pozdrawiam,
jarekm95 Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Proponuję odblokować bootloader, wgrać twrp i zainstalować xiaomi.eu. To pierwsze wydanie globala na ten model i jak widać ma sporo błędów, a stabilne jak to romy xiaomi jest tylko z nazwy Także xiaomi.eu albo czekać i co piątek sprawdzać czy jest wersja global dev.
miszku Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Hej, Po wgraniu najnowszego MIUI 6.8.4 z MIUI Polska mój Redmi 3s ma problem z dźwiękiem. Cały czas zrywa, czy to podczas dzwonienia telefonu, słuchania muzyki albo grania w gry. Nie jest stabilny, przycina się i zrywa co uniemożliwia korzystanie z aplikacji, które bazują na dźwięku. Czy ktoś coś wie o tym problemie? Pozdrawiam, U mnie ww objawy ustąpiły po wgraniu dzisiejszego romu 6.8.11 Moze będą inne błędy, ale używam od rana i póki co to jedna z rzeczy, które wydają się być naprawione. Byłbym zapomniał - ten dzisiejszy działa płynniej. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
woj_ciech Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Właśnie skonczyłem instalację 6.8.11 i problem zniknął. Do tego potwierdzam; 6.8.11 działa o wiele płynniej. Temat do zamknięcia dla potomnych
Recommended Posts