psposki Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Dobry wieczór kochani, coś się, coś się popsuło i na ekranie pozostaje widmo. Mam wrażenie, że z czasem wada się pogłębia.... Miał ktoś taki problem? Pewnie w grę wchodzi tylko wymiana wyświetlacza :V Spemall zaproponował żebym im odesłał telefon. Zdjęcie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Jaki system/ROM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 8 hours ago, mrosi said: Jaki system/ROM? A to ma jakieś znaczenie? cyanogenmod 13 (6.0.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Może mieć znaczenie. Na MIUI miałeś to samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 (edited) 16 minutes ago, mrosi said: Może mieć znaczenie. Na MIUI miałeś to samo? Przyznam się bez bicia, nie pamiętam edit: Tak, był taki problem ale w innym rejonie wyświetlacza :V Edited August 11, 2016 by psposki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 33 minuty temu, psposki napisał: Przyznam się bez bicia, nie pamiętam edit: Tak, był taki problem ale w innym rejonie wyświetlacza :V Masz jeszcze jakieś wątpliwości, co do wpływu oprogramowania na te objawy? Spróbuj z innym softem. Myślę, że to jedyne wyjście na tę chwilę. Zanim zaczniesz myśleć o wymianie ekranu. W każdy razie ja mam RN3P 3/32. MIUI 7 - v. 6.5.19. Nic podobnego nie zauważyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 7 minutes ago, mrosi said: Masz jeszcze jakieś wątpliwości, co do wpływu oprogramowania na te objawy? Spróbuj z innym softem. Myślę, że to jedyne wyjście na tę chwilę. Zanim zaczniesz myśleć o wymianie ekranu. W każdy razie ja mam RN3P 3/32. MIUI 7 - v. 6.5.19. Nic podobnego nie zauważyłem. No moim zdaniem to soft tu nie ma nic do rzeczy Mogę wgrać miui dla testu, dam znać jaki będzie efekt. Chyba jestem tym jednym przypadkiem co ma problem z ekranem :V Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 2 godziny temu, psposki napisał: Chyba jestem tym jednym przypadkiem co ma problem z ekranem :V Chyba nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 On 8/11/2016 at 1:54 PM, mrosi said: Chyba nie... To kto tak jeszcze ma? Internet milczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki! Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Dnia 11.08.2016 o 11:27, psposki napisał: No moim zdaniem to soft tu nie ma nic do rzeczy Mogę wgrać miui dla testu, dam znać jaki będzie efekt. Chyba jestem tym jednym przypadkiem co ma problem z ekranem :V Jak efekty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 On 8/17/2016 at 2:53 PM, luki! said: Jak efekty? Suma sumarum nie wgrałem miui, ale problem jest dalej. Soft tu nie ma nic do rzeczy :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1204 Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Dnia 11.08.2016 o 10:45, psposki napisał: Przyznam się bez bicia, nie pamiętam edit:Tak, był taki problem ale w innym rejonie wyświetlacza :V Skąd masz pewność, że soft nie ma tu nic do rzeczy? Przecież sam wcześniej napisałeś, że przy innym ROMie ten problem był w innym miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitt.eer Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Dnia 11.08.2016 o 00:21, psposki napisał: Dobry wieczór kochani, coś się, coś się popsuło i na ekranie pozostaje widmo. Mam wrażenie, że z czasem wada się pogłębia.... Miał ktoś taki problem? Pewnie w grę wchodzi tylko wymiana wyświetlacza :V Spemall zaproponował żebym im odesłał telefon. Zdjęcie: Miałem tak tylko nie pamiętam czy na globalu czy na miui.eu, choć przed chwilą sprawdzałem i w menedżerze ciągle to jest takie żółte coś na "nie pokazuj ukrytych plików i katalogów" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reqx Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 (edited) @pitt.eer te żółte ślady to zblurowane logo folderów poza tym Ty zrobiłeś screenshota a on zdjęcie. Więc żadnego problemu z telefonem nie masz Edited August 25, 2016 by reqx Link to comment Share on other sites More sharing options...
psposki Posted September 4, 2016 Author Share Posted September 4, 2016 Trochę beka, mam w ręce nówkę sztukę z BG i też ma ten problem ale w bardzo małej skali (jestem już wyczulony). Wgram miui 8 i zobaczymy jak będzie. Chociaż wersja 2/16 nie ma moim zdaniem prawa bytu na Miui bo brakuje ramu i to masakrycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts