Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie lepiej poczekać na mibox 4k android tv? Podobno tego 3 nie da się zrootować jak nowszej wersji 2, a co za tym idzie nie można mieć google play store.

Posted

Lepiej poczekać na model z Android TV. Te MiBoxy mają chińskie softy i nigdy nie będzie tak być powinno. Angielski jest tylko trzeba go wymusić z adb. Trochę to skomplikowane.

Z Mi5 Pro

Posted
7 godzin temu, Acid napisał:

Lepiej poczekać na model z Android TV. Te MiBoxy mają chińskie softy i nigdy nie będzie tak być powinno. Angielski jest tylko trzeba go wymusić z adb. Trochę to skomplikowane.

Z Mi5 Pro

Aha...czyli nie warto...A może wiesz kiedy będą modele z Android Tv?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

widze ze nie ma on wyjscia na karte pamieci, ma natomiast USB - czy to oznacza ze mozna podlaczyc pod niego memory stick przez USB? 

Aktualnie mam mi box'a 1nke - i ewidentnie brakuje w tym sprzecie pamieci.

Glownie uzywam Kodi - czy na tym bo 3 pro bedzie Kodi lepiej dzialal?

• 4 weeks later...
Posted

Witam

A to roznia sie czyms te dwa mi box'y? Bo jedyna roznice to ze ten za 100$ ma dodatkowo gniazdo RJ45, no ale przelacac o 1/3 to bez sensu za gniazdo RJ45.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zastanawiałem się właśnie nad zakupem Mi Box 3s z linku http://www.mi.com/hezi3s/ bezpośrednio w Chinach z chińskim softem zapewne. Wychodzi jedynie 240zł. Opłaca się to? Będę mógł wgrać inne oprogramowanie (chociaż angielski)?

Posted

Bez problemu jak kupisz wersję z Android TV. Trzeba dokładnie sprawdzić bo są dwa modele tego miboxa: jeden z Android TV a drugi z MIUI.

Wysłane z mojego Mi Note 2

• 5 weeks later...
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...