kosowicz7 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Witam . Mam problem .regularnie co tydzień restartuja mi się aplikacje np .muszę od nowa zalogować do Facebook czy dropboxa i aplikacji bankowej . Co może być przyczyną ? Jest to dość denerwujące jak odnowa trzeba się logować i ukatywaniac ( aplikacjie bankowa ) . Proszę o pomoc pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 57 minut temu, kosowicz7 napisał: Witam . Mam problem .regularnie co tydzień restartuja mi się aplikacje np .muszę od nowa zalogować do Facebook czy dropboxa i aplikacji bankowej . Co może być przyczyną ? Jest to dość denerwujące jak odnowa trzeba się logować i ukatywaniac ( aplikacjie bankowa ) . Proszę o pomoc pozdrawiam Co do FB czy DB. Poczytaj na Forum, zanim zaczniesz zakładać tematy. Setki razy było omawiane w jaki sposób spowodować aby aplikacja nie była ubijana. Co zaś do bankowości mobilnej, żadna aplikacja bankowa nie pozwoli na to, żeby użytkownik mógł być cały czas zalogowany. To wbrew wszelkim zasadom bezpieczeństwa. Jeśli uważasz inaczej, to tylko kwestia czasu, kiedy ktoś opróżni Twoje konto bankowe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Witam . Mam problem .regularnie co tydzień restartuja mi się aplikacje np .muszę od nowa zalogować do Facebook czy dropboxa i aplikacji bankowej . Co może być przyczyną ? Jest to dość denerwujące jak odnowa trzeba się logować i ukatywaniac ( aplikacjie bankowa ) . Proszę o pomoc pozdrawiam Ewidentnie coś ci czyści dane aplikacji. Nie sądzę żeby to był systemowy Cleaner ale on ma opcje automatycznego czyszczenia co 1, 3 lub 7 dni. Jak włączone zaplanowane czyszczenie to wyłącz. A może masz zainstalowany jakiś zewnętrzny Cleaner i on jest winny? Jeżeli tak masz ustawione jak na poniższych screenach to być może jest to ale musisz spróbować wyłączyć zaplanowane czyszczenie. Taptalk HM Note 1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosowicz7 Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Prawdopodobnie przyczyną było wykonywanie kopii systemu co tydzień w poniedziałek (i właśnie w ten dzień zawsze wywalalo apki ) tomek0768 dzięki za chęci Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Rzeczywiście był błąd z usuwaniem kont (oprócz Xiaomi i Google bodajże) przy robieniu kopii Miui. Ale u mnie tego nie ma już od jakiegoś czasu. Może masz starą wersję systemu? Taptalk HM Note 1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosowicz7 Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Mam wersję MIUI global 7.5.4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts