Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam! Czy jeśli będę miał wgrany przez sklep ROM xiaomi.eu na zablokowany bootloader w Redmi 3 Pro, to czy będę mógł jakoś go sformatować, pozbyć się tego xiaomi.eu i wgrać na nowo już z odblokowanym bootloaderem? Jeśli tak, to możecie mnie naprowadzić jak to zrobić? Bo podobno oficjalnie nie ma xiaomi.eu na zablokowany bootloader dla wersji PRO (jest tylko dla zwykłej) i parę rzeczy nie działa. Z góry dziękuję za pomoc.

Posted

Jakbyś dobrze przeczytał forum (czego na pewno nie zrobiłeś), to wiedział byś, że romy dla wersji zwykłej jak i wersji pro są takie same. Poza tym jak sprzedawca może wgrać Ci rom Eu skoro bez odblokowanego bootloadera nie da się tego zrobić? Moja dobra rada, to poczytaj dobrze forum, a potem ewentualnie zadawaj pytania.

Wysłane z Redmi 3 PRO

Posted (edited)
4 minuty temu, tomasznowak napisał:

Jakbyś dobrze przeczytał forum (czego na pewno nie zrobiłeś), to wiedział byś, że romy dla wersji zwykłej jak i wersji pro są takie same. Poza tym jak sprzedawca może wgrać Ci rom Eu skoro bez odblokowanego bootloadera nie da się tego zrobić? Moja dobra rada, to poczytaj dobrze forum, a potem ewentualnie zadawaj pytania.

Wysłane z Redmi 3 PRO

Czytałem forum i wiem, że są takie same romy. Chdziło mi o możliwość wgrania na zablokowany bootloader (jest ona tylko w Redmi 3) jednak accessories4you utrzymuje, że wgrywa ROM na zablokowany bootloader (ich FAQ). Tu też mój wcześniejszy temat 

Edited by Reventon707
Posted

Sklepy zawsze wgrywają jakieś swoje wersje - na pewno nie jest to xiaomi.eu, tylko jak już to jego "podróbka" i dużo lepiej samemu wgrać. Tak, z jakim softem byś nie dostał to jest możliwość wgrania samodzielnie. Wszystkie instrukcje w kompedium.

Posted

Niestety nie, znajomy kupił u nich niedawno telefon i miał wersje ManhIT'a z MIUI 7, ale coś naprawdę dziwnie telefon mu trzyma na baterii tzn. max 4,5h włączonego wyświetlacza, bateria max 3 dni

Posted

Te romy SpaceX to też dzieło tego Manh_IT, taka niby autorska nazwa, ale teraz trochę przestają mieć sens. Wszyscy myślący sprzedawcy powinni wpaść na pomysł instalowania globala, chyba że mają jakieś ukryte cele zawarte w swoich modzonych instalowanych romach.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...