Jump to content

Coś "zżera" moją baterię...

shorty1988

Recommended Posts

Witam,

Jestem szczęśliwym posiadaczem Xiaomi Redmi Note 3 Pro lecz mam mały problem. Po ostatniej aktualizacji (tygodniowej) coś zaczęło zżerać moją baterię np. idąc spać miałem 78% baterii budząc się było już tylko 48 %... dodam tylko że telefon ma 2 miesiące :/

wifi, bluetooth, gps wyłączone

Dnia Tuesday, August 09, 2016 o 17:16, shorty1988 napisał:

Witam,

Jestem szczęśliwym posiadaczem Xiaomi Redmi Note 3 Pro lecz mam mały problem. Po ostatniej aktualizacji (tygodniowej) coś zaczęło zżerać moją baterię np. idąc spać miałem 78% baterii budząc się było już tylko 48 %... dodam tylko że telefon ma 2 miesiące :/

wifi, bluetooth, gps wyłączone

Polecam Wakelock Detector.

Mnie to chyba zawsze będzie dziwić... Sklep Google jest bogaty w wszelkiej maści skanery i programy pokazujące jakie apki broją i zjadają baterię, a i tak tony ludzi lgną na forum i zakładają 30 takich samych tematów "bo mi bateria ucieka"... No i najlepiej zwalić na MIUI, a potem się okazuje, że jakaś apka, którą sami pobraliśmy (najczęściej jakieś "fejsbuki") sobie siedzą i podjadają baterię...

• Like 1

@cukru wiadomo że rozwojowa. Problem w tym że różnica w wykorzystaniu baterii pomiędzy MIUI 7 a MIUI 8 istnieje i nie ma tego co ukrywać, że to wina nowszej niedopracowanej wersji.@Nezumi nie masz racji, sam sprawdzałem mając te same aplikacje w MIUI 7 - bateria wytrzymywała dłużej, przy tym samym wykorzystaniu

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...