Elejzo Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 (edited) Witam. Z moim Redmi Note 4G jest coś nie tak. Bateria dość wolno się ładuję, niestety nie posiadam oryginalnej ładowarki od Xiaomi ale posiadam oryginalną od Samsunga 5V/2A Adaptive Fast Charger. Podczas ładowania w aplikacji Ampere pokazuje od 0,6mA do 0,7mA co powoduje, że bateria się naprawdę słabo ładuje. Co powoduje taki spadek? Ładowarka? Proszę o pomoc. Edited August 5, 2016 by Elejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elejzo Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Mógłby ktoś pomóc? :/ Znalazłem oryginalną od Xiaomi i jest to samo 0,7mA. Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 A kabel ?? Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elejzo Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Co do kabla nie mam pewności czy oryginalny. Przejściówka tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 pokombinuj z innym kablem, jak tonie pomoże to stawiam na baterię albo fon dogorywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Kable mają wielkie znaczenie, bo kupiłem dobry kabel do ładowania Redmi 3 i czas ładowania skrócił się o co najmniej pół godziny na tej samej ladowarce oczywiście Wysłane z Redmi 3 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elejzo Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 @tomasznowak A poprzedni kabel był oryginalnym? Bo właśnie mam zamiar kupić RN3 i chce się zorientować w jego czasie ładwoania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darer Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Ja ładuje 2A z kablem jak palec i jest bardzo szybko. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts