ramzi Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Witam zainstalowałem najnowszy ROM Global V7.5.1.0.MXDMIDE (MIUI7) i nie mam wyszukiwarki aplikacji . Czy trzeba zmienić coś w ustawieniach żeby się pojawiła, czy może coś się nie tak zainstalowało , czy poprostu oficjalny rom tego nie ma ?? pozdrawiam, Ramzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Gest palcem do góry po pulpicie odblokowanego telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzi Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 no własnie gest nic nie robi, Poprzednio miałem rom z miuipolska i wszystko było ok, do wyszukiwarki można się było dostać zarówno gestem jak i wchodząc do górnego panelu. A tu tak nie mam, i teraz pytanie , czy poprostu w oficjalnym romie global od xiaomi takiej funkcjonalności nie ma ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Bo w xiaomi.eu właśnie jest taka możliwość. Z Mi5 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzi Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 eh, dzięki za odpowiedź, czyli sprawa rozwiązana. No coż szkoda ze w oficjalnym romie nie ma tej funkcjonalności bo już się do wyszukiwarki przyzwyczaiłem :/ a chce podziałać na oficjalnym romie żeby sprawdzić czy nie będzie już restartów na moim MI4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts