marioooon Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 (edited) ucegliłem telefon aktualizacją, próbowałem wielu sposobów, zadziałało flash mi unlock, odblokowałem po raz kolejny telefon i poszło, tak to tylko ekran mi na pół sekundy był albo sam fastboot. Może komuś pomogę, bo to jest taki mega alternatywny sposób żeby telefon powstał bez żadnego uszczerbku Edited August 4, 2016 by marioooon dwa te same tematy, wstawiłem jeden nowy z pomocą
piotr469 Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 To że się nie włączał nie jest równoznaczne z tym, że padł. Dla zwykłego użytkownika problem zaczyna się zazwyczaj wtedy, gdy telefon nie wchodzi ani w EDL ani w fastboot. Jeśli działa to często nie jest potrzebna pomoc z zewnątrz - serwis (poza ew. poradnikami co i jak wgrać) Wysłane z Redmi Note 3 Pro
jarekm95 Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 że jak? 4 posty na koncie i chcesz komuś pomagać? Poza tym nie łatwiej napisać o tym "magicznym sposobie"?
marioooon Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 moze być i 1 i bardziej pomocny niż tysiąc od tych co udają że pomagają, wystarczy poczytać posty które są bez sensu i w niczym nie pomagają, pozdrawiam
redkontakt Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Czyli twój post- zupełnie bez sensu i nie pozdrawiam cię 1
cukru Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Średnio rozumiem o czym w końcu jest ten temat. Jeśli chcesz komukolwiek pomóc to najpierw dokładnie opisz ten swój "mega alternatywny sposób", bo w tej formie temat nie ma sensu. Dlatego też leci do kosza.
cukru Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts