Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Czy istnieje doinstalowanie języka polskiego bez utraty/reinstalacji Windowsa 10, którego producent dostarcza wraz z laptopem?
Czy zapewnia pan przesyłkę bez ryzyka zapłacenia VAT, tak zwaną przesyłkę EU Express?
Kiedy będzie dostępna wersja 13 calowa?

Edited by martek993
Posted
Czy istnieje doinstalowanie języka polskiego bez utraty/reinstalacji Windowsa 10, którego producent dostarcza wraz z laptopem?

Czy zapewnia pan przesyłkę bez ryzyka zapłacenia VAT, tak zwaną przesyłkę EU Express?

Kiedy będzie dostępna wersja 13 calowa?

Przecież można normalnie doinstalować polski language pack, nie ma przesyłki eu Express bo wysyła z Chin

Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka

Posted
9 godzin temu, m4ci3k_sz napisał:

Przecież można normalnie doinstalować polski language pack, nie ma przesyłki eu Express bo wysyła z Chin.

Gdzie znajdę informację, które potwierdzają, że nie ma problemu z doinstalowaniem innego języka, niż Chiński i Angielski?
Po to jest EU Express, żeby nabywca z Europy otrzymał przesyłkę od sprzedawcy, który wysyła przesyłkę z Chin bez żadnych opłat (Vat, cło, itp, itd).

Posted
Gdzie znajdę informację, które potwierdzają, że nie ma problemu z doinstalowaniem innego języka, niż Chiński i Angielski?

Po to jest EU Express, żeby nabywca z Europy otrzymał przesyłkę od sprzedawcy, który wysyła przesyłkę z Chin bez żadnych opłat (Vat, cło, itp, itd).

A czemu miałby być problem? To Windows jak każdy inny, w ustawieniach możesz pobrać language packi...

Posted

Ale wtedy tracimy całą integrację z chmura xiaomi i ich funkcjami np. odblokowanie laptopa mibandem.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Posted

Language packi są do pobrania w internecie i dodajesz je używając systemowych narzędzi. Nic trudnego. A sam produkt wygląda całkiem fajnie, może się skuszę.

z Mi5

• Like 1
Posted

No właśnie nie. Kolega z innego serwisu sprawdzał. MIBooki mają single licence i ponoć language pack się nie da zainstalować. Trzeba mieć świeżą kopię Windowsa i postawić system na nowo. Wszystkie inne aplikacje od Xiaomi nie są tracone bo na forum en można znaleźć wszystkie sterowniki i aplikacje. A więc po wgraniu nowego Windowsa ze sklepu można dodać MICloud (który... i tak jest tylko po chińsku).

Posted

No właśnie nie. Kolega z innego serwisu sprawdzał. MIBooki mają single licence i ponoć language pack się nie da zainstalować. Trzeba mieć świeżą kopię Windowsa i postawić system na nowo. Wszystkie inne aplikacje od Xiaomi nie są tracone bo na forum en można znaleźć wszystkie sterowniki i aplikacje. A więc po wgraniu nowego Windowsa ze sklepu można dodać MICloud (który... i tak jest tylko po chińsku).

Jeśli to cudo dobrze przyjmie się na międzynarodowym rynku to na to też znajdą sposób.

z Mi5

• Like 1
Posted

Ah te chińczyki, z jednej strony Hugo w wywiadach mówi że chcą rozpocząć sprzedaż smartfonów w USA a z drugiej strony blokują produkty na rodzimy rynek

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...