Jump to content

Xiaomi Redmi Note 1S

8Adamus
 Share

Recommended Posts

Raczej oryginalny. Zdrapkę sam zdrapałeś jak rozumiem?

Pudełko jest od wersji 1/8GB, w info o telefonie jest 2/16GB. No niewiem już sam. Ja kupowałem w kwietniu 2015 synowi, teraz sam go używam. Pudełko taką etykietę ma.

0b14e1e8b25f03206ffc5caef84ceb38.jpg

Ile kosztował? Bo z tego co widzę to moooocno zaporowe cany na morele.net?

Taptalk HM Note 1s

• Like 1

499

Tylko kurcze kodu IMEI na stronie do weryfikacji mi nie czyta,taki sam w pudełku i po wpisaniu kodu USSD.Jakaś opcja żeby potwierdzić 100% autentycznosci?Zdrapke zdrapalem ja i sprawdzilem na stronie,pokazało ze oryginał ...

Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka

Edit: sprawdzilem IMEI na innej stronie.Pokazuje parametry z opakowania.Mogli pomylić pudelko? ;x Normalnie przez aktualizer wgralem rom.

Nie no już takich telefonów się chyba nie opłaca podrabiać. Weź zobacz jeszcze imei w info o telefonie >status urządzenia. Pytanie czy on jest nowy? Pudełko dziwne trochę, oznaczenia z innego modelu. Wg mnie jakiś leżak magazynowy, odkupiony z innego sklepu np. Xiaomiforsale. Plomby na śrubkach pod klapką baterii można sprawdzić, u mnie dwie pomarańczowe są.

Ogólnie "będzie Pan zadowolony" z fona, aczkolwiek za tę cenę to już Mi4c bez vatu u Goldiego na Aliexpress można wyrwać.

Taptalk HM Note 1s

• Like 1

IMEI w ustawieniach takie samo jak na opakowaniu.Co do śrub- zdjąłem białą klapkę, w lewym górnym rogu pomarańczowa "plomba" z napisem MI,to samo pod baterią(nie pod nią, tzn. Po jej wyjęciu).Weszlem w recovery i uruchomiło mi się twrp recovery,podobno takie ma byc. Niby wszystko działa na telefonie,rom najnowszy itp :x

Wpisalem kod że zdrapki,za pierwszym razem pokazało że 0 użyć kodu więc chyba ok ;x Tylko ten opis na opakowaniu,IMEI zgodne z opakowaniem ale parametry inne,kurcze.Na morele pisało 2gb itp i to się zgadza.

Antutu Officer potwierdza oryginalnosc. Sam już nie wiem :D

Pewnie i masz rację.Z ciekawości sprawdzilem polską krótką instrukcję z opakowania i... Pisze że...ma 1,6ghz i andreno 305.Co za pomyłka xd Mniejsza,dzięki za pomoc.Mam nadzieję że będę zadowolony z tego zakupu (na razie jestem) i jeszcze przez jakiś czas będzie wspierany przez MIUIpolska aktualizacjami.Wiesz może czy na Androidzie 4.4.4 przystanie ten telefon? Pozdrawiam.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...