piotrplawecki Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Witam może to głupi temat ale szukam powerbanka. Jest w xiaomi tyle rodzaji ale jaki teraz wybrać by był dobry na dzień dzisiejszy.?Mam telefon xiaomi mi4 z góry dziękuję za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Trochę głupi, bo to zależy od Twoich potrzeb. Jak używasz telefonu, jak często jesteś w miejscu gdzie nie ma prądu, ile razy chcesz naładować telefon z powerbanka. No i ile masz miejsca w torebce, bo juz taki 10000 MAh jest ciezkawy i sporawy. Wysłane z MI5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted July 30, 2016 Author Share Posted July 30, 2016 Chodzi o pokemon go GPS zżera baterie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 18 minut temu, piotrplawecki napisał: Chodzi o pokemon go GPS zżera baterie Jaki tele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Mi4. Napisał we wątku. A swoją drogą, to zgodzę się z@zielonybb, pytanie trochę dziwne. Chcesz naładować tel maks 1,5 razy, to weź sobie małego (rozmiarem i pojemnością) 5Ah powerbank, masz możliwośći, nic Cię nie ogranicza, chcesz nosić plecak na PB, ale ładować te 6-7 razy tel - to weź opcję 20Ah. Wysłane z mojego MI 4W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts