Bys Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem Xiaomi Redmi Note 1S zamówiłem go u polskiego dystrybutora, ale mam problem z tym modelem ciągle się resetuję można jakoś to naprawić ? jestem zupełnie zielony w tym więc proszę powiedzieć jakich informacji potrzebujecie, aby mi pomóc Android: 4.4 Miui: 8 Pozdrawiam Radek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem Xiaomi Redmi Note 1S zamówiłem go u polskiego dystrybutora, ale mam problem z tym modelem ciągle się resetuję można jakoś to naprawić ? jestem zupełnie zielony w tym więc proszę powiedzieć jakich informacji potrzebujecie, aby mi pomóc Android: 4.4 Miui: 8 Pozdrawiam Radek Jaki dokładnie rom masz wgrany? Czy wchodzi do recovery (power i vol+ na wyłączonym aż zawibruje)? Jakie to recovery? Jak nie dasz rady tego sprawdzić to przynajmniej powiedz gdzie(u kogo) kupowałeś. Może masz już wgrane Miuipolska/Xiaomi.eu albo Miui global i tylko ustawienia fabryczne wystarczy przywrócić. Taptalk HM Note 1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bys Posted July 29, 2016 Author Share Posted July 29, 2016 Wersja Miui: Miui 8 by xiaomi.eu (6.7.7 rozwojowa) Racovery (nie wiem czy o to chodzi): Team Win Recovery Project v2.8.4.0 Niestety nie wiem jak sprawdzić rom Telefon kupiłem w CKmediator Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Przywróć ustawienia fabryczne. Z poziomu recovery, już tam wchodziłeś skoro znasz wersję. Taptalk HM Note 1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bys Posted July 29, 2016 Author Share Posted July 29, 2016 (edited) 1 godzinę temu, tomek0768 napisał: Przywróć ustawienia fabryczne. Z poziomu recovery, już tam wchodziłeś skoro znasz wersję. Taptalk HM Note 1s Przywróciłem ustawienia fabrycznych mimo tego telefon dalej się resetuje (chyba, że zrobiłem coś nie tak Wipe -> system -> Swipe to Factor Reset) Edited July 29, 2016 by Bys Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Wejdź na miuipolska.pl, zakładka pobierz miui, pobierz rom, wrzuć na kartę sd najlepiej (w nazwie pliku ma być HMNOTE1S), i z poziomu twrp zrób "install zip". Jak to nie pomoże to Miflash Przedtem może jakiś poradnik tu na forum poczytaj. Taptalk HM Note 1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts