bocian Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Cześć, Kupiłem 2 dni temu Xiaomi Redmi Note 3 Pro i mam pewne wyzwanie: Korzystam z innej niż domyślna aplikacji z kontaktami + dialerem i za każdym razem po naduszeniu "zielonej słuchawki" przed wykonaniem połączenia pojawia się komunikat: "exDialer prosi o pozwolenie na bezpośrednie wykonywanie połączeń" i pojawiają się 2 komunikaty: "Odmów raz" oraz "Zezwól raz". Moje pytanie: co, gdzie i jak ustawić żeby zezwolić tej aplikacji na stałe na dostęp i nie być zmuszonym wybierać "zezwól raz" za każdym razem? Ten sam problem mam w aplikacji "Messenger" do SMSów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaSkA3eR Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 panel sterowania - > uprawnienia -> (twoja aplikacja) -> daj jej zgody jakie tam potrzebuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocian Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 Rewelacja, dzięki bardzo !! Wszystko działa jak należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts