Kris19 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Cześć Mam problem z ładowaniem tego telefonu w aucie Mam wejście USB w schowku i ten telefon nie chce się z tego ładować, widać jakąś reakcję ale włącza się ładowanie i wyłącza - i tak cały czas. Inne telefony się ładują. Czy jest możiliwe, że ta (raczej spora) bateria wymaga innego podłączenia? Z góry dzięki za wszelką podpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus1212 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Proponuję zakup ładowarki samochodowej, prawdopodobnie gniazdo USB podaje za małe napięcie, lub elektronika się "gryzie ". Też tak kiedyś miałem. Masz 3 opcje: zmiana telefonu, zmiana auta , zakup ładowarki. Ostatnia będzie najprzyjemniejsza dla portfela. Wytapatalkowane z Mi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris19 Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 Dzięki. Czy np inne telefony od xiaomi można ładowac przez USB w aucie? Zastanawiam się czy mam po prostu zmienić model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus1212 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Aha, tak dla pewności sprawdź jeszcze kabel, czy nie jest padnięty. Wytapatalkowane z Mi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris19 Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 Kabel jest ok. A czy inne modele też mają taki problem? Np redmi note 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus1212 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Nie mam bladego pojęcia, może to jakoś zależeć od procka i układu zasilającego... Nie dam sobie ręki odciąć za tą teorię. Wytapatalkowane z Mi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
67Kuchar Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) Prawdopodobnie to wejście w samochodzie służy tylko do odtwarzania muzyki. Spotkałem sie z takim problemem w mitsubishi...czasem warto zajrzec do instrukcji:) Pozdrawiam Edited February 14, 2017 by 67Kuchar Link to comment Share on other sites More sharing options...
himek72 Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Dzięki. Czy np inne telefony od xiaomi można ładowac przez USB w aucie? Zastanawiam się czy mam po prostu zmienić model.U mnie bez problemu ładuje telefon w samochodzie jaki by to niebył telefon, spróbuj na początek zmienić kabel. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts