fire_of_mind Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Siemacie. Odkąd kupiłem swojego Mi5 poszukuję aplikacji lub jakiegoś portu aparatu, który pozwoli mi na ustawienie wykrywania uśmiechu (w moim starym HTC m8 działało to wyśmienicie - zawsze na zdjęciu byłem uśmiechnięty ). Próbowałem już instalować porty aparatu z HTC 9 oraz 10 - działają zarówno aparat, kamera jak i galeria jednak nadal brak opcji wykrywaniu śmiechu. Na xda natknąłem się na ciekawy port aparatu: http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/guide-how-to-port-featured-sony-camera-t3169253 Niestety jestem za cienki w uszach, żeby przeprowadzić cały proces instalacji... W związku z tym mam pytanie i prośbę: czy ktoś próbował zainstalować to u siebie? Czy ktoś byłby tak uprzejmy żeby udzielić mi kilku wskazówek? peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farron Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 (edited) Ogółem rzuć okiem może na to. I jeszcze to. Edited July 30, 2016 by Farron Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire_of_mind Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Ogółem rzuć okiem może na to. I jeszcze to. Dzięki. Jak tylko wrócę z wakacji przebadam sprawę. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartaspoz Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 I co, próbował ktoś instalować któras z aplikacji? Mam RN3Pro i Mi5s i mnie korci żeby spróbować Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire_of_mind Posted December 3, 2016 Author Share Posted December 3, 2016 Tematu nie ruszyłem. Od tamtej pory brak czasu na takie zabawy Wysłane z mojego MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts