Kam!l Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Witam, mam problem z głośnikiem od pewnego czasu mam problem ze słyszeniem rozmówcy, dźwięk ustawiony na maxa, słychać coś tam, ale jak jest hałas to już nie da rady rozmawiać. O dziwo jak jest na głośnomówiącym to jest wszystko okej. Przedmuchiwałem go kilka razy, pomogło na początku na parę dni, ale potem znowu to samo. Głośnik do wymiany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 screen z Informacji o telefonie proszę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zachar04 Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Od jakiś 2 tygodni mam ten sam problem z głośnikiem w mi4. Muszę być w całkowicie cichym pomieszczeniu żeby usłyszeć rozmówcę, a na głośniku słychać jak powinno Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Udało się koledzy rozwiązać problem. Jakie koszty takiej naprawy. Mi też dzisiaj głośnik zaczołes cichutko chodzić. Ani nie upadł ani nic innego z nim się nie stało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_ichał Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Ja dziś już mam kompletną klapę, nie działa w ogóle, wcześniej słyszałem bardzo cichy dźwięk. Szło to jakoś wzbudzić dłuższym połączeniem z jakaś infolinią, gdzie odbiera automat. Teraz tylko na głośnomówiącym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonza Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 U mnie jakiś czas temu z dnia na dzień głośnik zaczął szwankować. Przy rozmowie charczał, czasem ciężko było rozmówcę zrozumieć. Zamówiłem na aliexpress nowy głośnik, równe 10 zł kosztował, przesyłka szła długo (5 tygodni), wymieniłem sobie sam (nie jest to jakaś skomplikowana operacja). Na starym głośniku były mikroskopijne opiłki metalu, może one tak wpływały na pracę głośnika, w każdym razie niejedna osoba miała problem z głośnikiem rozmów w tym modelu. Póki co od miesiąca czasu mam spokój, zobaczymy na jak długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts