Bialowa Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Witam, zakupiłem na allegro Redmi 3 Pro i przez pewnie okres czasu chodził dobrze lecz ostatnio cały czas wyskakuje mi komunikat że "Wymagane jest uwierzytelnienie. Zaloguj się na swoje konto Google" tylko że nie mogę dodać innego konta google ani na swoje się zalogować, w informacjach jest podane że mam oprogramowanie z MIUI Polska ale czy to prawda to nie wiem. Resetowałem telefon lecz tylko przez dzień wszystko działało. Proszę o szybką pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekm95 Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 3 minuty temu, Bialowa napisał: w informacjach jest podane że mam oprogramowanie z MIUI Polska ale czy to prawda to nie wiem. Ale ja wiem. Nie, to nie prawda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bialowa Posted July 20, 2016 Author Share Posted July 20, 2016 A więc doczytałem o co chodzi, mam zamiar wgrać rom na zablokowany bootloader bo dopiero wysłałem wiadomość o odblokowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts