didier01 Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Witam.To mój pierwszy post tutaj więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów. A,teraz pytanko jak w temacie.Na dniach ma mi przyjść M2A kupiony na aliexpress od sprzedawcy z bardzo dużą ilością pozytywów.Na wszelki wypadek jednak chciałbym wiedzieć co zrobić zanim zatwierdzę przelew kasy.Czy można coś dojrzeć w wyglądzie zewnętrznym ewentualnie w oprogramowaniu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athame Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 To zależy od tego jak udana jest ta podróbka. Na podstawie opakowania i wyglądu MI2S nie byłbym w stanie odróżnić oryginału od dobrej podróbki, ale już po uruchomieniu nie stanowi to problemu (sprawdzasz w pierwszej kolejności recovery, co pozwala rozpoznać 99% podróbek - tam nie ma MiRecovery). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Tak, sa filmiki na yt. Rozpoznać mozna po pudelku (bez hologramu, fake). Logo na szybce (pixeloza - fake). Miui recovery, updater na pulpicie*oryginal Itd. Glownie jak jest miui recovery to 100% oryginal. Wysłane z mojego MI 2A Link to comment Share on other sites More sharing options...
didier01 Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Dzięki.Czyli generalnie na falsa nie będę mógł wgrać miuipolska?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Dzięki.Czyli generalnie na falsa nie będę mógł wgrać miuipolska?? Jak przyjdzie telefon wlacz recovery volume up + power. Jak bedzie miui recovery to oryginal. Nie wgrasz nic. Wysłane z mojego MI 2A Link to comment Share on other sites More sharing options...
didier01 Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Ok.Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Zamykam bo wszystko zostało powiedziane i jest też post na MIUIPolska o podróbkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts